DermatoLogisch.com
DermatoLogisch.com DermatoLogisch.com
Leer huidafwijkingen te beschrijven met het algoritme "PROVOKE"
In deze module gaat u oefenen met het algoritme PROVOKE.


Werkwijze:

1. Per casus krijgt u een foto te zien waarbij het aan u is om huidafwijking(en) in het geheel te beschrijven door middel van het algoritme PROVOKE wat staat voor:

(P)laats
(R)angschikking
(O)mvang
(V)orm
(O)mtrek
(K)leur
(E)fflorescentie

Omdat de patient niet in levende lijve voor u staat zijn bij de casuistiek zijn de Plaats en de Omvang reeds voor u ingevuld. Beschrijf tijdens de poli de plaats echter zo nauwkeurig mogelijk. Een huidafwijking op de dorsale zijde van de rechter handrug moet u niet afdoen als een huidafwijking op de rechter hand. Wees zo nauwkeurig mogelijk. Omdat de omvang moeilijk nauwkeurig te meten is vanaf een foto is ook de Omvang voor u ingevuld.

Houdt u er rekening mee dat meerdere antwoorden goed kunnen zijn. Om meerdere antwoorden te selecteren houdt u de "CTRL" toets ingedrukt.

2. Als u een of meerdere antwoorden geselecteerd heeft klikt u op "antwoord". U krijgt dan direct het goede antwoord en de juiste manier van voordragen aan de supervisor te zien.

Bij vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord.
DermatoLogisch.com
Kies uw casus
DermatoLogisch.com
DermatoLogisch.com
Copyright 2014 DermatoLogisch.com